Om Cecilia Haupt KONSTBYRÅ

Unknown-1Jag erbjuder olika former av Estetiska upplevelser i form av all möjlig konstnärlig verksamhet. Min vision är att öka ert intresse för konst i olika former och att alla ska känna sig välkomna och kunna ta del av konsten på olika sätt.

Både privata kunder, företag och konstföreningar är varmt välkomna. Inget projekt är för litet för stort eller svårt. Jag hjälper dig med det du behöver och det du inte visste att du behövde… Under mina år som verksam konstnär har jag medverkat  på mässor haft privatelever och har ett stort kontaktnät. I Galleriet visar jag egen och andras konst håller kortare föredrag tar emot beställningar och håller i kurser. Ingen är för ung eller för gammal för att öka sitt konstintresse och väcka skaparlust samt få kunskap och därmed stärka  självförtroendet.  Tveka inte att bjuda in er till mig eller mig till er!

I höst väntar invigningen av Konstbyrån sedan den nu är belägen på Wargentinsgatan 5 på Kungsholmen mycket centralt!

Mobil : 073 731 8775

Mail: cecilia_haupt@hotmail.com

Ni är välkomna att komma på studiebesök i min ateljé få en bild av vad jag kan hjälpa just er med, eller kom för att planera något givande evenemang!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *