Välkomna kära Konstföreningar!

 

 

 

 

Unknown-5

Cecilia Haupt

 


images-7

Cecilia Haupt

 

 

Unknown

Elin Källman

 

Unknown-4

Cecilia Haupt

 

 

130116_005

Christer Magnusson

 

 

images-4

Litografi Cecilia Haupt

 SAS, Apoteksbolaget, HSB, KTH och alla ni andra trogna  konstföreningar som tidigare köpt konst och kanske även hört mig berätta om mitt konstnärsskap under en företagskväll! Ni är hjärtligt välkomna att kontakta mig för att boka in er på ett besök. Jag har ett specialerbjudande fram till sommaren eftersom jag är tillbaka i min lokal på Gärdet i form av Cecilia Haupt KONSTBYRÅ! Kontakta mig så berättar jag mer. Jag har även andra konstnärer representerade så tveka inte. Elin Källman och Christer Magnusson är två konstnärer jag har förmånen att representera. Längtans Landskap, Minnets Landskap, Hundar Collage Akvareller och mycket mer visas nu i vår. Välkomna!